Uncategorized
Fair Outfit 31

Fair Outfit 31

Yep, je ziet het goed: een coltrui in de zomer. Sorry, the weather made me do it...

DSC_0744_1400

 

Coltrui   |   Nanushka
Deze coltrui blijft één van mijn favoriete truien. Of het nu een koude winterdag is of een wat koelere zomeravond; ik draag hem altijd met liefde. Hij is heerlijk zacht, echt van fantastische kwaliteit (Nanushka is vrij prijzig, maar als je het – in de sale – kunt betalen, krijg je er een prachtig, kwalitatief kledingstuk voor terug) en blijft zelfs mooi na het wassen. Nanushka is een high-end Hongaars merk dat lokaal en onder eerlijke arbeidsomstandigheden produceert. Ook de grondstoffen en materialen komen uitsluitend uit Europa en van bewuste productie.

Blousejurk   |   H&M Conscious
Ik heb hem al vaker gedragen, deze wijde blousejurk van H&M Conscious. Hij is gemaakt van 100% Tencel en heeft een oversized pasvorm, waardoor het echt een perfect lazydays-vakantiegewaad is. Vandaag zie je dat hij ook wat netter gecombineerd kan worden; een fijn, multifunctioneel kledginstuk! Ik draag met mijn maat 38 en maat 36 van deze jurk en dan valt hij nog steeds oversized genoeg.

Tas   |   Matt & Nat
Ik draag hier de Alaya bag van het veganistische – en awesome! – Matt & Nat. Hij is praktisch door het verstelbare lange hengsel, de ritsen, de onzichtbare magneetsluiting (handig om je sleutels aan de binnenkant tegenaan te klikken – veilig én dan weet je ze altijd te vinden!)) Meer weten over deze tas? Ik schreef er eerder dit artikel over!

Schoenen   |   Acne Studios
Ik draag mijn lievelingsschoenen, de Jensen boots van Acne (het enige écht high-end merk dat lid is van de Fair Wear Foundation), maar weinig in de zomer. Doorgaans veel te warm. Maar op van die halve dagen (waar deze zomer helaas veel te vaak uit bestaat), komen ze prima van pas!

 

DSC_0769_1400

DSC_0745_1200