Kortingscodes voor eerlijke en duurzame kledingmerken

Ontdek actuele kortingscodes van mooie eerlijke en duurzame kledingmerken. Onthoud: buy less, choose well, make it last. Probeer impulsaankopen te voorkomen door jezelf de volgende vragen te stellen voordat je iets koopt:

 

1. Voegt het echt iets toe aan mijn garderobe?
2. Ben ik er verliefd op (of koop ik dit ‘voor erbij’)?
3. Ga ik het minimaal 30 (of liever: 100) keer dragen?
4. Kan ik er veel verschillende outfitcombinaties mee maken?

thegreenlabels.com

SARAXTGL10 voor 10% korting op de complete collectie van thegreenlabels.com, één van mijn favoriete webshops. Je vindt hier prachtige (en betaalbare!) merken zoals Thinking MU, COSSAC, Poppy Field, Rita Row en Jan ’n June. Lees meer over TGL’s idealen in dit artikel.

 

 

Take It Slow

SLOWSARA10 voor 10% korting op de hele collectie van Take It Slow! Je vindt hier prachtige merken als Girlfriend Collective, Armedangels, Jan ’n June, Veja en Thinking MU. Prachtige store!

 

 

Sara Rosalie

SARASMILES20 geeft je 20% korting (!) op de natuurlijke huidverzorgingsproducten van Sara Rosalie, mijn favoriete merk omdat mijn huid er heel blij van wordt (en zó zuinig in gebruik!). De Tinted Balms zijn momenteel mijn ultieme favoriet 🙂

 

 

Naïf

naiflovessara geeft je 20% korting op de fijne natuurlijke verzorgingsproducten van Naïf. Persoonlijke favoriet: de belly balm (zo fijn als je zwanger bent!). Geldig t/m vrijdag 26 november.

 

 

Organic Basics

SMILESOBX voor 10% korting op de hele collectie van Organic Basics, een ware pionier in eerlijke en duurzame basics (aanrader: de Tencel bralettes en de sportkleding!).

 

 

Roetz (bikes)

Met de code whensarasmiles10% krijg je 10% korting op de volledige (circulaire!) collectie van Roetz, fair gemaakt van geüpcyclede fietsen in Amsterdam. Zoek je een geweldige, kwalitatieve duurzame fiets? Dit is je merk!

 

 

The Lingerist

SARASMILES! voor 10% korting op de hele collectie. The Lingerist is een prachtige verzamelwebshop voor kleine en eerlijke lingeriemerken. Veel kant, mesh en sensual vibes 🙂

 

 

Colorful Standard

SMILESCS10 voor 10% korting op de hele collectie van Colorful Standard. Aanrader: comfy betaalbare basics in alle kleuren van de regenboog. Van hoge kwaliteit (ik spreek uit ervaring)!

 

 

SCOON

WHENSARASMILES  voor 15% korting op de hele collectie. SCOON is een fijne NLse verzamelwebshop voor duurzame merken als Sissel Edelbo, The Knotty Ones, Mud Jeans en CAES.

 

 

GOT Bag

SARASMILES10 voor 10% korting op de volledige collectie van GOT BAG, waar je superstevige (fair) tassen en backpacks vindt van gerecycled plastic uit de oceaan.

 

 

The Slow Label

whensara_smiles voor 5% korting op de volledige collectie van The Slow Label, een prachtig merk voor minimalistische, duurzame kwaliteitsbasics.

Capsule Studio

WHENSARASMILES voor 15% korting op de hele collectie. Bij Capsule Studio vind je de mooiste eerlijke pakken, chillwear en linnen items.

 

 

 

 

 

Affiliatelinks

 

Deze pagina bevat affiliatelinks. Je kunt When Sara Smiles supporten door iets via een affiliatelink op deze website te bestellen (alleen als je het echt kunt gebruiken of stapelverliefd bent, natuurlijk). Dan ontvangt When Sara Smiles een kleine commissie over het bestelbedrag, waarmee tijd wordt gekocht om dit gratis platform te onderhouden en om nieuwe inhoudelijk artikelen te publiceren. Het kost jou niks; de merken betalen dit bedrag als dank voor de bekendheid en zichtbaarheid die ze krijgen. Lees hier meer over deze links en de mooie merken waarmee When Sara Smiles samenwerkt.

 

 

__________