Kortingscodes voor eerlijke en duurzame kledingmerken

Ontdek actuele kortingscodes van mooie eerlijke en duurzame kledingmerken. Onthoud: buy less, choose well, make it last. Probeer impulsaankopen te voorkomen door jezelf de volgende vragen te stellen voordat je iets koopt:

 

1. Voegt het echt iets toe aan mijn garderobe?
2. Ben ik er verliefd op (of koop ik dit ‘voor erbij’)?
3. Ga ik het minimaal 30 (of liever: 100) keer dragen?
4. Kan ik er veel verschillende outfitcombinaties mee maken?

Organic Basics

Organic Basics maakt een doorstart en belooft op exact dezelfde voet (eerlijk en duurzaam) verder te gaan. Gebruik de code WHENSARASMILES voor 10% korting op alles! Tip: al hun zwemkleding is nu met 50% korting, en ook daar is de code op geldig!

 

bekijk de collectie

 

 

Sophie Stone

De code SARA geeft je 10% korting op de volledige collectie van Sophie Stone, een grote verzamelwebshop voor eerlijke en duurzame kleding. Ze hebben voor de lente en zomer ook geweldige zwemkleding en zomerjurken.

 

bekijk new arrivals

 

 

Food For Skin

SARA15 geeft je 15% korting op alle natuurlijke huidverzorging van Food For Skin, een Nederlands bedrijf dat fantastische du producten maakt op basis van reststromen van groenten en fruit. Zo duurzaam, lokaal en circulair mogelijk. Lees hier meer over hun inspirerende werkwijze.

 

bekijk alle producten

 

 

Colorful Standard

SMILESCS10 voor 10% korting op de hele collectie van Colorful Standard. Aanrader: comfy betaalbare basics in alle kleuren van de regenboog. Van hoge kwaliteit (ik spreek uit ervaring)!

 

bekijk de collectie

 

 

Urban Medley

URBAN15 geeft je 15% korting op de hele collectie van Urban Medley, een prachtig merk met een ethische en duurzame missie. Zij maken sjaals en kimono’s van o.a. peace silk, een diervriendelijke (en erg slow!) manier van zijde produceren. Alle items zijn tijdloos en year round te dragen.

 

bekijk de collectie

 

 

Red Orka

Met de code ‘OrkaSmilesWithSara’ krijg je de eerste maand 40% korting op je gehuurde circulaire rompertjes bij Red Orka! Bij dit (prachtige!) duurzame Nederlandse bedrijf huur je fair + biokatoenen rompertjes van maat 50 t/m 80, via een betaalbare, maandelijkse abonnementsvorm. Ik gebruik het zelf en ben er zo blij mee!

 

lees meer

 

 

Cossac

whensarasmiles voor 5% korting op de volledige collectie van COSSAC, een prachtig slow fashion merk voor tijdloze essentials met een aparte, classy twist. Ik heb de Drape Neckline Recycled Bodysuit en hij is zo, zó mooi in het echt. Aanrader!

 

bekijk de collectie

 

 

 

 

Affiliatelinks

 

Deze pagina bevat affiliatelinks. Je kunt When Sara Smiles supporten door iets via een affiliatelink op deze website te bestellen (alleen als je het echt kunt gebruiken of stapelverliefd bent, natuurlijk). Dan ontvangt When Sara Smiles een kleine commissie over het bestelbedrag, waarmee tijd wordt gekocht om dit gratis platform te onderhouden en om nieuwe inhoudelijk artikelen te publiceren. Het kost jou niks; de merken betalen dit bedrag als dank voor de bekendheid en zichtbaarheid die ze krijgen. Lees hier meer over deze links en de mooie merken waarmee When Sara Smiles samenwerkt.

 

 

__________

 

De beste sustainable fashion inspiratie in je inbox?

Schrijf je in voor de gratis WSS newsletter en ontvang elke twee weken het laatste nieuws uit de duurzame modewereld, inspirerende merken, kritische blikken op de kledingindustrie, brand guides, kortingscodes en ander moois. Gewoon lekker makkelijk in je mailbox 🙂