Over Sara Dubbeldam

 

When Sara Smiles is een Nederlands verzamelplatform over eerlijke en duurzame kleding, opgericht en gerund door Sara Dubbeldam (36), duurzame mode-activist.

 

Met kritische artikelen over de kledingindustrie, duurzame merkanalyses, Brand Guides en activistisch werk op Instagram vecht Sara voor een eerlijkere modewereld – zonder duurzaamheid saai of ingewikkeld te maken. Haar doel: zoveel mogelijk mensen enthousiasmeren om (ook) stappen te zetten.

 

Als voormalige fast fashionista weet Sara als geen ander hoe je kunt veranderen. Nadat ze eind 2015 besloot dat ze klaar was met haar hersenloze koopgedrag, startte ze haar duurzame modereis. When Sara Smiles begon als persoonlijk dagboek en is inmiddels uitgegroeid tot een bekend duurzaam modeplatform. Sara’s voortrekkersrol werd steeds activistischer en in 2023 won ze haar eerste greenwashing case tegen Primark. Belangrijk in haar werk is haar genuanceerde blik op duurzaamheid en het enthousiasme om anderen mee te krijgen in haar verhaal.

 

Sara in haar missie supporten? Lees hier hoe je dat kunt doen.

 

Foto: Laura van der Spek

Samenwerken?

Lees hier meer over de mogelijkheden. Direct contact over persaanvragen, zoals interviews en beeldmateriaal? Mail naar sara[@]whensarasmiles.nl en ik probeer je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.

 

When Sara Smiles werkte al eerder samen met o.a.

De beste sustainable fashion inspiratie in je inbox?

Schrijf je in voor de gratis WSS newsletter en ontvang elke twee weken het laatste nieuws uit de duurzame modewereld, inspirerende merken, kritische blikken op de kledingindustrie, brand guides, kortingscodes en ander moois. Gewoon lekker makkelijk in je mailbox 🙂