Over When Sara Smiles

When Sara Smiles is een Nederlands verzamelplatform over eerlijke en duurzame kleding, opgericht en gerund door Sara Dubbeldam (36), duurzame modejournalist en activist. Met o.a. haar kritische blik op de mode-industrie, brand guides, een grote Eerlijke merkenindex en persoonlijke reflecties wil ze de ingewikkelde wereld van sustainable fashion inzichtelijker maken. Mooier. En vooral: leuker.

 

Als voormalige fast fashionista weet Sara als geen ander hoe je je koopgedrag moet veranderen. Na 10 jaar lang wekelijks – meerdere – fast fashion pakketjes op de mat te krijgen en Marktplaats als doorgeefluik te gebruiken voor een continu wisselende garderobe, was ze eind 2015 helemaal klaar met haar eigen gedrag. Ze gooide het roer om: alleen nog maar eerlijke en duurzame kleding. When Sara Smiles begon als persoonlijk dagboek voor “meer mensen zoals ik, die móeten er toch zijn?” en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse duurzame modeplatforms. Het doel: jou inspireren om bewuster te consumeren, zonder in te leveren op stijl en fun. Sara’s eerlijke, inhoudelijke benadering van de wereld achter onze kleding heeft al menig garderobe verduurzaamd.

 

When Sara Smiles supporten? Lees hier hoe je dat kunt doen.

Samenwerken?

Lees hier meer over de mogelijkheden. Direct contact over persaanvragen, zoals interviews en beeldmateriaal? Mail naar sara[@]whensarasmiles.nl en ik probeer je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.

 

When Sara Smiles werkte al eerder samen met o.a.

De beste sustainable fashion inspiratie in je inbox?

Schrijf je in voor de gratis WSS newsletter en ontvang elke twee weken het laatste nieuws uit de duurzame modewereld, inspirerende merken, kritische blikken op de kledingindustrie, brand guides, kortingscodes en ander moois. Gewoon lekker makkelijk in je mailbox 🙂