Support mijn missie

Via When Sara Smiles zet ik (Sara) me fulltime in om de wereld van sustainable fashion op de kaart te zetten. Is dit platform voor jou van waarde en wil je iets terug doen? Je kunt When Sara Smiles op de volgende manieren supporten:

__________

 

Buy me a lunch or coffee via Tikkie!

 

Is When Sara Smiles (of je me nou net volgt of al vijf jaar) van waarde in jouw duurzame reis? Heb ik je veel tijd en energie bespaard in je zoektocht? Heb je nieuwe inzichten uit mijn artikelen gehaald, een kritische consumentenblik ontwikkeld, nieuwe merken ontdekt of veel gehad aan mijn persoonlijke reis? De beste manier om mij supporten, is door tijd te kopen die ik kan investeren in nog meer inhoud. Dat kan door een symbolisch kopje koffie (€ 2,50) of een lunch (€ 10) voor me te kopen door via Tikkie. Supersimpel! Ik ben je ontzettend dankbaar!

 

Doneer via Tikkie

 

Koop via mijn affiliatelinks

 

Dat klinkt dubbel, aangezien ik je vooral wil stimuleren om bewust te consumeren. Heb je iets moois gezien bij een eerlijk kledingmerk en wil je het kopen? Dan kun je mij gratis supporten door het via mijn affiliatelink te bestellen. Ik ontvang dan namelijk een kleine commissie over het bestelbedrag, dat ik gebruik om tijd te kopen die ik investeer in nieuwe gratis content. Het kost jou niks; de merken betalen het als dank voor de zichtbaarheid die ze krijgen op mijn kanalen. Ik gebruik enkele affiliatelinks in Brand Guides, in de Shop en in de Eerlijke Merkenindex. Benieuwd via welke merken ik op deze manier samenwerk?

 

Bekijk alle affiliatesamenwerkingen

 

 

Volg, like en support When Sara Smiles op Instagram

 

 

Een andere gratis manier om dit platform te steunen is door @when_sara_smiles te volgen op Instagram en mijn content te liken en te reageren (dat is belangrijk voor het algoritme van Instagram). Als je deze website of mijn Instagram deelt op social media of met je vrienden, helpt dit mij om mijn bereik te vergroten. Ook dat is heel waardevol voor me.

 

Volg @when_sara_smiles op Instagram

 

 

__________

Foto: Reformation

De beste sustainable fashion inspiratie in je inbox?

Schrijf je in voor de gratis WSS newsletter en ontvang elke twee weken het laatste nieuws uit de duurzame modewereld, inspirerende merken, kritische blikken op de kledingindustrie, brand guides, kortingscodes en ander moois. Gewoon lekker makkelijk in je mailbox 🙂