Samenwerken

Alle informatie op whensarasmiles.nl is met aandacht geschreven. Altijd recht vanuit het hart en met de beste intenties. When Sara Smiles werkt uitsluitend samen met merken die idealen in hun DNA hebben zitten, bereid zijn om transparant te zijn over hun keuzes en actief aan hun positieve impact op de modewereld werken. Benieuwd naar de mogelijkheden om onder de aandacht te komen op whensarasmiles.nl of op Instagram?

 

Samenwerkingsmogelijkheden

 

•  Gesponsord artikel op whensarasmiles.nl
•  Toevoeging Brand Guide(s)
•  Toevoeging Eerlijke merkenindex
•  Toevoeging product(en) in de Shop
•  Toevoeging Kortingscodepagina
•  Toevoeging Cursussen of Vacatures (binnenkort)
•  Gesponsorde Instagrampost
•  Aandacht via Instagram Stories
•  100% transparant merkinterview via Instagram Live +  IGTV

(een ander idee? Laat het me vooral weten!)

 

 

Over giften

 

Ik vind het heel bijzonder dat ik met mijn werk duurzame merken aan een podium kan helpen. Ik heb veel bewondering voor alle ondernemers die ik door de jaren heen heb ontmoet en ik werk graag samen. Ik vind het belangrijk om te vermelden dat ik uitsluitend op betaalde basis samenwerk. Deze manier van werken is essentieel om dit platform met genoeg tijd en liefde te kunnen blijven runnen. De tijd die met deze inkomsten vrijkomt, besteed ik aan het schrijven van mijn onafhankelijke artikelen en het maken van waardevolle gratis content voor mijn lezers. Ook werk ik, op enkele uitzonderingen na, niet met giften. Dagelijks bieden merken mij aan om voor gratis kleding samen te werken en dat is voor mij én niet haalbaar én het strookt niet met mijn visie op duurzaam consumeren.

 

Ik hoop dat je dit begrijpt. Ook is het voor mij helaas niet mogelijk om te voldoen aan de dagelijkse vraag om merken gratis aandacht te geven. Meer over mijn visie hierop lees je hier.

 

Persoonlijk gecureerd platform

 

Ik behoud mezelf het recht voor om alleen met merken samen te werken waarmee ik niet alleen een idealistische, maar ook een stijlmatch voel. When Sara Smiles is een door mij persoonlijk gecureerd platform voor modeliefhebbers en dat is de kracht ervan.

 

Profielwerkstukken, studie-interviews en afstudeeronderzoeken

 

Het is voor mij helaas niet meer haalbaar om dit platform te runnen en mee te werken aan alle interviewverzoeken van scholieren en studenten die ik in drukke periodes dagelijks ontvang. Ik hoop op je begrip!

 

Contact

Geïnteresseerd in een samenwerking? Mail me gerust op sara[at]whensarasmiles.nl. Het lijkt me leuk om te kijken wat we samen kunnen opzetten en hoe ik jouw eerlijke merk aan meer zichtbaarheid kan helpen. Ik probeer berichten zo snel mogelijk te beantwoorden; soms kan het erg druk zijn. Op spam en persberichten reageer ik niet, zodat er genoeg tijd overblijft voor schrijven en onderzoeken.

De beste sustainable fashion inspiratie in je inbox?

Schrijf je in voor de gratis WSS newsletter en ontvang elke twee weken het laatste nieuws uit de duurzame modewereld, inspirerende merken, kritische blikken op de kledingindustrie, brand guides, kortingscodes en ander moois. Gewoon lekker makkelijk in je mailbox 🙂