Inspiratie
NET UIT: De Grote Gift Guide 2022

NET UIT: De Grote Gift Guide 2022

December is een tijd van veel onnodige overconsumptie. Helaas profiteren daar vooral de merken van met de minste idealen en de meeste winst. Daarom heb ik een Grote Gift Guide gemaakt, vol (praktische!) tips op het gebied van kleding, beauty en lifestyle. En niet alleen producten, maar ook belevingen, abonnementen, cursussen, boeken en kits om je kleding te onderhouden en te repareren. Heel fijn om op allerlei gebieden ideeën op te doen, denk ik.

 

Denk ook eens aan een persoonlijke ervaring, een uitje of tweedehands cadeautjes (of gewoon niks). Er is al zoveel gemaakt en op Vinted, Marktplaats en lokale ruilmarkten is zoveel moois te vinden dat nog een lang leven mee kan. En áls je iets koopt, support dan the good guys. Hele fijne feestdagen!

 

Liefs,
Sara

 

p.s. Alle links en afbeeldingen in deze guide zijn clickable 🙂 En ik zou het heel leuk vinden als je ‘m deelt met iedereen die hier iets aan heeft. Dankjewel!

 

DOWNLOAD DE GROTE GIFT GUIDE

 

(gratis en voor niets! :))

 

Heeft  When Sara Smiles je geholpen?

 

Dit platform is gratis en dat zal het altijd blijven 🙂 Heb je veel aan mijn werk en wil je me supporten? Via deze Tikkie link kun je een symbolische koffie of lunch voor me kopen, waarmee ik tijd in nieuwe artikelen kan steken. En áls je iets koopt, kan dat via één van deze affiliatelinks. Dan ontvangt WSS een kleine commissie over het bestelbedrag. Ontzettend bedankt!

Tikkie link 🧡

(dankjewel!!!)

 

 

______

De beste sustainable fashion inspiratie in je inbox?

Schrijf je in voor de gratis WSS newsletter en ontvang elke twee weken het laatste nieuws uit de duurzame modewereld, inspirerende merken, kritische blikken op de kledingindustrie, brand guides, kortingscodes en ander moois. Gewoon lekker makkelijk in je mailbox 🙂