Uncategorized
Fair Outfit 18

Fair Outfit 18

Het is tijd voor een nieuwe Fair Outfit, geschoten in onze steeds kleurrijkere en bohemian wordende zithoek!

Zo. Tijd voor een nieuwe Fair Outfit, met een kleine glimpse van kleurrijke en steeds meer bohemian wordende zithoek. Mijn vriend en ik zijn gek op kleur; waar anderen hun huis het liefst als een minimalistische oase van rust zien, wil ik geïnspireerd worden door planten, prints en art works die ik mooi vind. Aan het laatste wordt nog gewerkt, binnenkort more to come! 🙂

 

DSC_0625_1500

 

(semi-) Linnen blouse   |   Reformation
Onlangs kon je lezen over mijn Reformation bestelling, waarin deze blouse ook zat. Het is een heerlijke zomerblouse, gemaakt van 50% linnen en 50% tencel, al voelt de blouse echt aan als linnen. Hij valt redelijk oversized en mocht je hem willen bestellen raad ik je dan ook aan om hem zeker niet groter te bestellen – eerder een maatje kleiner. Verder ben ik er ontzettend blij mee!

Jeans   |   vintage
Je hebt deze vintage misschien jeans al vaker voorbij zien komen. Zodra ik niet hoef te werken, gaat deze jeans meestal aan. Het is een Levi’s 501 en ik heb hem flink oversized bij Episode gekocht.

Espadrilles   |   Toms
Ik schreef al eerder over mijn fijne, nieuwe Toms schoentjes. Ze zitten heerlijk, ze lopen (écht) als wolkjes en ze vallen normaal. Het zijn schoentjes die snel schattig worden en daarom draag ik ze het liefst onder een boyfriend-achtige jeans. Ze zijn – net als alle producten van Toms – eerlijk geproduceerd en met de aankoop van een paar schoenen doneert Toms direct een paar aan een kind in nood! 🙂

 

DSC_0596_1500

DSC_05280_1500

DSC_0574_1500

______

De beste sustainable fashion inspiratie in je inbox?

Schrijf je in voor de gratis WSS newsletter en ontvang elke twee weken het laatste nieuws uit de duurzame modewereld, inspirerende merken, kritische blikken op de kledingindustrie, brand guides, kortingscodes en ander moois. Gewoon lekker makkelijk in je mailbox 🙂