Uncategorized
Fair Outfit 29

Fair Outfit 29

Weer een nieuwe semi-warmedagenoutfit, met Real Fake, tweedehands Levi's 501, Toms en Matt & Nat!

Hot hot heat alert! Pfoe, wat is het warm vandaag. Stiekem loop ik ook in een kort broekje en een hemdje rond vandaag, want hee… ook al houd ik van mode, ik ben niet gek 😉 Deze foto’s heb ik een week geleden geschoten, vlak voordat ik een bezoek bracht aan de MINT Fair. Een outfit met 100% comfortgarantie, en ik merk dat het hart op mijn t-shirt mensen soms een glimlach geeft. Een mooie bonus van deze Fair Outfit!

DSC_0244_1200

 

T-shirt   |   Real Fake
Het t-shirt is van het Nederlandse statementmerk Real Fake. Het is gemaakt van 100% biologisch katoen en met het shirt laat je (volgens het merk, dan :)) zien dat je je hart op de juiste plek hebt zitten. Ik vind het zelf een heel fijn t-shirt; het is van hele goede kwaliteit en van het hartje krijg ik een glimlach. En mensen om me heen soms ook. Good energy! Ik draag maat S, die overigens vrij oversized valt. Hij kost € 45,- en je vindt hem hier.

Jeans   |   Levi’s 501 (tweedehands)
De jeans is, helemaal volgens mijn laatste obsessie, een afgeknipte, tweedehands Levi’s 501 die ik via Episode heb gekocht. Dat hij wat korter is, vind ik fijn op wat warmere zomerdagen; dan krijgen mijn enkels tenminste nog wat lucht 😉 Hij zit heerlijk en hij is gemaakt van hele stevige, dikke jeansstof. Dat is dan weer niet zo luchtig…

Schoentjes   |   Toms
Ik heb ze nog niet zo vaak in een Fair Outfit gedragen (alleen in deze), deze héérlijk zittende schoentjes van Toms. Ik hou van dit eerlijke, duurzame merk; ondanks dat ik geen fan ben van alle modellen, vind ik de espadrillevarianten heel leuk. Het zijn fijne, low key stappertjes die ik leuk vind onder een casual outfit als deze. De meeste mensen kiezen voor een gesloten teen, maar ik vond deze variant lekker luchtig voor de warmere zomerdagen. En ze lopen ook nog eens als wolkjes; het zijn de enige schoenen die ik nooit heb hoeven inlopen. Ze zijn van suede, ze kosten € 69,95 en als je er meer informatie over wil: ik heb een review geschreven toen ik ze binnen kreeg.

Schoudertas   |   Matt & Nat
Deze Matt & Nat Triplet bag heb ik nog niet zo lang, maar het is nu al één van mijn favorieten. Ik heb erover getwijfeld om het lange schouderhengsel te verkorten, maar ik heb besloten dat ik het toch niet ga doen. Ik vind het juist wel leuk dat-ie zo laag hangt, dat is weer eens wat anders dan die praktische ‘bum bag’ hoogte waarop ik de rest van mijn tassen altijd heb hangen. Hij is op het moment van schrijven in de sale en hij kost € 59,50. Meer lezen over deze tas? Ik schreef er eerder een review over!

Blazer   |  H&M (oud)
De soepele, losvallende blazer is een drie-jaar-oudje van H&M. Niet duurzaam, maar ik draag hem nog regelmatig. Over een t-shirt gedragen kan het een outfit nét wat gekleder maken.

 

fair_outfit_23

 

DSC_0237_1200

______

De beste sustainable fashion inspiratie in je inbox?

Schrijf je in voor de gratis WSS newsletter en ontvang elke twee weken het laatste nieuws uit de duurzame modewereld, inspirerende merken, kritische blikken op de kledingindustrie, brand guides, kortingscodes en ander moois. Gewoon lekker makkelijk in je mailbox 🙂