Uncategorized
Fair Outfit 33

Fair Outfit 33

Een nieuwe outfit met mijn nieuwe, niet-nieuwe jurk!

De laatste tijd ben ik het vintage aandeel in mijn garderobe aan het vergroten. Logisch: vintage schrééuwt “duurzaam” en dat klinkt me natuurlijk als muziek in de oren. Bovendien zijn er zoveel stukken die betaalbaar zijn + unieker dan wat je nu in de winkels vindt + niet naar mot ruiken + ook niet afgeragd zijn en zéker nog een tweede leven verdienen. Alleen… tsja… ‘vintage treasure hunting’ kost doorgaans iets meer moeite dan wanneer je met één druk op de knop een bestelling bij H&M plaatst. Je moet soms even zoeken voordat je iets vindt dat je leuk vindt en dat ook nog eens je maat is, of je moet toevallig iets tegen het lijf lopen. Gelukkig stuit ik de laatste tijd steeds vaker op vintage blijmakers. Ik weet niet of het toeval is of dat ik er onbewust een neus voor begin te ontwikkelen, maar leuk is het wel! Onlangs kocht ik deze vintage bloemenjurk op een kraampje aan het Waterlooplein in Amsterdam. Hij sprong meteen in het oog: van zo’n enorme zee aan minibloempjes kun je toch niet anders dan blij worden?!

DSC_0163_1200

 

Jurk   |   Vintage
Ik heb de jurk bij een vintage kraampje op het Waterlooplein gekocht. Dus geen specs waar je hem kunt vinden en hoe de maat valt. Alleen  dat ik er blij mee ben. Punt.

Espadrilles   |   Castañer
Hee! Daar zijn ze weer! En excuses alvast, je gaat ze de komende tijd nog veel vaker zien. Want ze zitten heerlijk, en ik vind ze leuk onder elke outfit die ik me kan bedenken. Meer weten? Je vindt ze hier, je ziet ze terug in zo ongeveer elke Fair Outfit van de afgelopen tijd en hier schreef ik meer over de schoenen zelf!

 

DSC_0171_1200

DSC_0177_1200

______

De beste sustainable fashion inspiratie in je inbox?

Schrijf je in voor de gratis WSS newsletter en ontvang elke twee weken het laatste nieuws uit de duurzame modewereld, inspirerende merken, kritische blikken op de kledingindustrie, brand guides, kortingscodes en ander moois. Gewoon lekker makkelijk in je mailbox 🙂