Uncategorized
Fair Outfit 36

Fair Outfit 36

Weer een nieuwe Fair Outfit, met Reformation, tweedehands Levi's, een vintage tas en Acne Jensen boots!

DSC_0990_1200

 

Blouse   |   Reformation
Ik draag graag linnen in de zomer. Deze oversizede blouse van Reformation is gemaakt van 56% Tencel en 44% linnen, maar hij voelt helemaal aan als linnen (en hij is nog luchtig ook). Ik draag hier de Lina top in maat M (achteraf had ik hem ook in maat S kunnen bestellen voor een minder oversized effect).

Jeans   |   Levi’s 501 (afgeknipt, tweedehands)
De laatste tijd kun je me zo ongeveer uittekenen in afgeknipte tweedehands Levi’s 501 jeans. Ik vind het model mooi: wat hoger in de taille, strak-maar-niet-té (al kun je daar natuurlijk zelf voor kiezen qua maat) en met meer bewegingsvrijheid dan een skinny jeans. Ook dit exemplaar komt van Episode, waar ze van tevoren al afgeknipt worden. Hou je van rafels? Dan is deze jeans perfect. Vind je ze maar stom en armoeiig? Dan knip je ze er toch gewoon af!

Schoenen   |   Acne Jensen
Hoewel ik enkellaarsjes vrijwel altijd skip in de zomer (hallo! Die arme enkeltjes verdienen toch ook wat zonneschijn?!), vond ik ze wel mooi staan in deze combinatie. Het zijn de Jensen boots van Acne, die – behalve een rib uit mijn lijf, ik ben niet zo van de enorme uitgaven – me al heel veel draaggeluk hebben bezorgd.

Tas   |   Tweedehands (van mijn moeder geweest)
Het vintage verrekijkertasje van mijn moeder begint een favoriet te worden (ik draag ‘m ook hier en hier!).

 

DSC_0024_1200_bw

fair_outfit_36_collage

DSC_0993_1200

______

De beste sustainable fashion inspiratie in je inbox?

Schrijf je in voor de gratis WSS newsletter en ontvang elke twee weken het laatste nieuws uit de duurzame modewereld, inspirerende merken, kritische blikken op de kledingindustrie, brand guides, kortingscodes en ander moois. Gewoon lekker makkelijk in je mailbox 🙂