Uncategorized
New in: Matt & Nat Triplet bag

New in: Matt & Nat Triplet bag

Mijn duurzame tassencollectie is nu bijna compleet, met de komst van deze mooie, superpraktische Triplet Bag van Matt & Nat!

Al een tijdje ben ik bezig met het heroverwegen van mijn tassencollectie. Ik had altijd veel tassen; voor elke gelegenheid wel één. Ik bezat wel zo’n 20 stuks, waarvan ik er maar 5 regelmatig gebruikte. Zonde, bedacht ik me toen ik me wat kritischer met mode ging bezighouden. Inmiddels is mijn collectie flink geslonken – onder andere door een megasale op Marktplaats en een donatie aan het Leger Des Heils. En vanaf nu maak ik alleen maar weloverwogen tassenkeuzes.

Dat betekent overigens niet dat ik een tassenminimalist ben. Ik ben ook geen Rupsje Nooitgenoeg, maar ik ben wel zo iemand die graag een aantal basic tassen in verschillende formaten wil hebben waar ik uit kan kiezen. Inmiddels ben ik vrij tevreden over mijn duurzame tassencollectie: ik heb al sinds jaar en dag de My Paper Bag, ik heb een witte rugtas van Matt & Nat, een vintage minischoudertasje, de Alaya fold bag van Matt & Nat. Daarnaast zocht ik nog een wat kleiner en toch functioneel schoudertasje en een mooie rugzak (zoiets als deze van Alfie Douglas, PFOE! Mooi!). En… dat kleine tasje heb ik nu gevonden! Ook weer van – hoe kan het ook anders – Matt & Nat. In de sale. Yey!

 

Matt & Nat Triplet bordeaux

 

Deze – overigens veganistische – tas doet denken aan de bekende Triple Bag van Céline (al zal de gemiddelde high fashionliefhebber dit exemplaar van Matt & Nat waarschijnlijk afdoen als een slap, nepleren aftreksel, maar ach). Ik vind het een fantastisch tasje; en ook nog eens super praktisch. Het is lekker klein en compact en de bordeauxrode kleur matcht heel goed met de meeste kleuren en springt er bij een basic outfit toch helemaal uit. Sinds ik hem heb, zijn we onafscheidelijk en ik wed dat ik deze bordeauxrode vriend de komende jaren o-ve-ral mee naartoe ga nemen!

Het enige nadeel: het tasje heeft een lang hengsel, maar deze is niet verstelbaar. En dat is niet ideaal voor iemand die haar tassen graag extreem hoog heeft hangen. Dat vind ik handig; het zit zo lekker dicht op mijn lichaam en het ‘bouncet’ niet zo heen en weer als je op de fiets zit, of als je staat te dansen op een feestje. Maar daar moet ik met deze tas nog iets op verzinnen. Watch me, I will….

Ook fan van deze tas? Nogmaals: hij is nu in de sale op de website van Matt & Mat (net zoals heel veel andere kleuren – wat dacht je van wit, mosterdgeel, lichtroze, mint of fuchsia?)!

 

Matt & Nat Triplet bordeaux

Matt & Nat Triplet bordeaux

Matt & Nat Triplet bordeaux

Matt & Nat Triplet bordeaux

______

De beste sustainable fashion inspiratie in je inbox?

Schrijf je in voor de gratis WSS newsletter en ontvang elke twee weken het laatste nieuws uit de duurzame modewereld, inspirerende merken, kritische blikken op de kledingindustrie, brand guides, kortingscodes en ander moois. Gewoon lekker makkelijk in je mailbox 🙂