Duurzame kledingkast
Vanaf nu shop je de items uit mijn kast hier

Vanaf nu shop je de items uit mijn kast hier

“Waar is die top ook alweer van, die je vorige week in Stories deelde?”. Als je me op Instagram volgt, zie je regelmatig mijn outfits in Stories voorbij komen. Ik vind het leuk om te laten zien dat een duurzamere garderobe zéker niet hoeft te betekenen dat je erbij loopt als een vaatdoek (althans, ik word heel blij van wat ik draag ;)). Sterker nog: sinds ik fast fashion de rug toekeerde, vind ik m’n outfits er alleen maar op vooruit gegaan.

 

Ook laat ik graag zien waar je dan wél terecht kunt. Dat doe ik via mijn Brand Guides en mijn Grote Eerlijke Merkenindex, maar hoe leuk is het dat ik ook via mijn outfits een podium kan geven aan duurzame kledingmerken? En jullie reageren er zo leuk op 🙂

 

Het ding met Stories is alleen dat ze vergaan. Hoe vaak ik niet een “wat droeg je ook alweer?”-berichtje krijg. Vanaf nu upload ik daarom al mijn outfits ook op de Shop Sara’s Kast page , met daarbij de links naar alle merken en fijne info, bijvoorbeeld hoe de maat valt. Je vindt deze pagina altijd via het hoofdmenu(en mijn link in bio op Instagram.

 

Belangrijk: gebruik deze page niet als accellerator van je koophonger 🙂 Mijn kast heeft zich door de jaren heen gevormd, sommige items heb ik tweedehands op de kop kunnen tikken of zijn eigenlijk van mijn vriend. Check ook altijd eerst tweedehands opties, zoals Vinted (hoe groter het merk, hoe groter de kans dat je het daar vindt), Vestiaire Collective, The Next Closet, fijne vintage winkels of kledingruils. Er is al zoveel moois gemaakt! En misschien te obvious, maar voor de zekerheid: denk goed na voordat je iets koopt en geef jezelf bedenktijd. Koop bewust & make it last!

 

Shop Sara’s kast hier

______

De beste sustainable fashion inspiratie in je inbox?

Schrijf je in voor de gratis WSS newsletter en ontvang elke twee weken het laatste nieuws uit de duurzame modewereld, inspirerende merken, kritische blikken op de kledingindustrie, brand guides, kortingscodes en ander moois. Gewoon lekker makkelijk in je mailbox 🙂