Uncategorized
Fair Outfit 11

Fair Outfit 11

Een nieuwe Fair Outfit, met Veja, Asos Reclaimed Vintage, Bufandy en een vintage, oversized Levi's 501!

DSC_0017_1300


Jas  |  H&M Trend

De jas is een oude lieveling van H&M Trend. Ik heb hem ruim een jaar geleden gekocht en ik draag hem nog vaak. Niet duurzaam geproduceerd; wél duurzaam om hem dan maar zo vaak mogelijk te dragen.

Sjaal  |  Bufandy
Mijn sjaal is van een merk dat ik nog niet lang ken. Bufandy is een Amsterdams merk, dat lokaal in Zuid-Amerika op eerlijke wijze sjaals maakt van alpacawol. Ongelooflijk zacht en heerlijk warm! Ik kocht mijn sjaal bij de Local Goods Store in De Hallen in Amsterdam.

T-shirt  |  Asos Reclaimed Vintage
Het t-shirt heeft lange mouwen en valt vrij lang. Het is van Asos Reclaimed Vintage, dat gerecyclede en restmaterialen verwerkt tot nieuwe kleding.

Jeans  |  Vintage Levi’s 501
De jeans is één van mijn favorieten (ik draag hem ook in Fair Outfit 10!). Ik heb deze afgeknipte vintage Levi’s 501 gekocht bij Episode Waterlooplein (Amsterdam) en ik heb hem expres oversized gekocht (breedtemaat 30). Niet heel vrouwelijk, maar hij zit HEERLIJK (in hoofdletters ja!) en hij is gemakkelijk te combineren.

Sneakers  |  Veja
Wat ben ik blij dat ik eindelijk kan rondlopen op duurzame sneakers! Deze fijne klittenbandsneakers van Veja zitten heerlijk. De neus is vrij breed, dus je hoeft geen smalle voeten te hebben om er lekker op te kunnen lopen. Let op: ze vallen eerder groot dan klein, dus als je twijfelt: bestel de kleinere maat.
DSC_0027_1300

DSC_0018_1300