Uncategorized
Fair Outfit 78

Fair Outfit 78

Veel golden oldies en de de heerlijk oversized Krystal blouse van Kings of Indigo.

Blouse   |   Kings of Indigo

Deze denim blouse van Kings of Indigo is zo’n heerlijke basic. You hate it )”niet zo vrouwelijk…” or you love it (“oh, héérlijk oversized!”) en ik val obviously in de laatste categorie. Niet omdat ik me wil verstoppen (of wat voor redenen je ook kunt hebben om jezelf in oversized kleding te hullen), maar omdat ik wijde blouses fijn om mijn lijf vind vallen. Ze geven veel bewegingsvrijheid en uitbuikmogelijkheden en dat bevalt me wel 😉 De blouse valt oversized (ik draag maat S) en is duurzaam én eerlijk gemaakt van 100% biologisch katoen. Je vindt deze Krystal blouse hier.

 

Jeans   |   H&M Conscious

Deze flared jeans is van H&M Conscious en inmiddels een aantal jaar oud. Een goeie golden oldie, dus. Hij is gemaakt van 100% biologisch katoen en staat garant voor fijne seventies vibes. Een goede koop geweest!

 

Jas   |   Mango (oud)

Ik draag – zoals wel vaker, ik hou van dit ding – mijn lammy coat van Mango (fake lammy, welteverstaan). Ik kocht hem een aantal jaar geleden in de sale, nog voordat ik met conscious fashion bezig was. Omdat het before the hype was, scoorde ik hem voor € 30,- en dat is een prikkie, vergeleken met hóe vaak ik hem draag. Een lievelings!

 

Schoenen   |   & Other Stories

De schoenen zijn helaas niet duurzaam of eerlijk geproduceerd. Het valt niet mee om schoenen te vinden die aan mijn enorme eisenlijst voldoen en óók nog eens mijn smaak zijn. En dat laatste blijft voor mij essentieel om een goede aankoop te doen: ik heb altijd gezegd dat ik bewuster wil kopen, maar niet wil inleveren op stijl. Ik heb goed over deze schoenen nagedacht en dat merk ik nu terug: ik draag ze ontzettend vaak en keer op keer met liefde.

 

Kings_of_Indigo_blouse_flared_jeans_fair_outfit_900_1

 

Kings_of_Indigo_blouse_flared_jeans_fair_outfit_900_3

 

Kings_of_Indigo_blouse_flared_jeans_fair_outfit_900

______

De beste sustainable fashion inspiratie in je inbox?

Schrijf je in voor de gratis WSS newsletter en ontvang elke twee weken het laatste nieuws uit de duurzame modewereld, inspirerende merken, kritische blikken op de kledingindustrie, brand guides, kortingscodes en ander moois. Gewoon lekker makkelijk in je mailbox 🙂