Verzorging
Review: Inecto Argan Oil haarolie

Review: Inecto Argan Oil haarolie

Niet heel veel woorden hoef ik erover kwijt, maar aangezien ik graag mijn beautyfavorieten met jullie deel, vond ik dat dit product niet mocht ontbreken. Ik gebruik de Argan Oil haarolie van Inecto nu een halfjaar en ik ben er erg tevreden over. Bovendien vind ik het een goede, zuinige, dierproefvrije, natuurlijke (wat een lijst!) budgetoptie.

De producten van Inecto zijn grotendeels natuurlijk (met biologische arganolie), vegetarisch en niet op dieren getest. Deze haarolie zit in een handige verpakking met een pompje en is erg zuinig: in het halfjaar dat ik ‘m gebruik, heb ik nog maar een half flesje opgemaakt. Ik masseer meestal een hoeveelheid ter grootte van 1,5 erwt (de verpakking raadt de grootte van 1 erwt aan, maar ik gebruik graag iets meer) door de punten en onderkant van mijn handdoekdroge haar. Mijn haar is van zichzelf droog en door de olie voelt het lekker zacht en soepel en pluist het niet. Ik ben er erg tevreden over!

De Inecto Argan Oil haarolie kost € 6,99 en is onder andere te verkrijgen bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen).