Brand Guides
De grote (stijlvolle!) duurzame mannenkleding guide

De grote (stijlvolle!) duurzame mannenkleding guide

Niet leuk, wel de realiteit: veel duurzame kledingmerken draaien om vrouwen. Voor mannen is het een stuk moeilijker om bij mooie merken te kopen die met een hart voor mens en planeet produceren. Bovendien lees je er amper over in de media. Zo zonde, want ze zijn er wel degelijk! In deze Brand Guide vind je de mooiste merken voor stijlvolle duurzame mannenkleding verzameld, met een focus op casual- en streetwear. Enjoy!

 

Tip: neem de tips in deze guide niet klakkeloos over. Doe je eigen research voordat je ergens koopt en check altijd of het merk matcht met jouw persoonlijke idealen. Bovendien: merken kunnen na het publiceren van deze guide hun werkwijze en communicatie veranderen.

 

De mooiste merken voor duurzame mannenkleding (in deze guide):

OCTOBRE
Kuyichi
Teym
Sophie Stone (+ kortingscode)
Colorful Standard (+ kortingscode)
Unrecorded
Armedangels
New Optimist
ASKET
Another Aspect
Patagonia
Knowledge Cotton Apparel
Veja
Pangaia
Thinking MU
DEDICATED.
Filippa K
Brava Fabrics
Twothirds
Hund Hund
Acne Studios
Nudie Jeans
Pinqponq
Womsh
Kings of Indigo

 

Octobre

 

✓ kleine drops, deels core collectie, geen seizoensuitverkoop
✓ focus op eerlijke arbeidsomstandigheden
✓ steeds meer duurzame materialen
✓ B Corp

 

Octobre is qua stijl misschien wel m’n favoriete merk in de lijst. Jordi heeft een aantal items van ze en de fit en kwaliteit is heel goed. Octobre’s moederbedrijf Sézane is sinds 2021 B Corp en de werkwijze komt redelijk overeen. Al is-ie wat mij betreft nog een stuk duurzamer, omdat Octobre een veel kleinere collectie heeft, nog meer core items (die meerdere seizoenen in de collectie blijven) en met slechts een aantal lanceringsdrops werkt. Het merk heeft een focus op eerlijke arbeidsomstandigheden en 2/3 wordt geproduceerd in Europa. Octobre gebruikt steeds meer duurzame materialen (al vind ik dat ze nog veel teveel materiaalblends gebruiken). Het merk werkt met kleine drops om overproductie tegen te gaan en doet niet aan uitverkoop.

 

Bekijk de collectie

 

 

Kuyichi

 

✓ duurzame denimpionier
✓ gemaakt van duurzame materialen
✓ vegan denim
✓ onder eerlijke arbeidsomstandigheden geproduceerd
✓ tijdloze wardrobe essentials van hoge kwaliteit, no sale policy

 

Kuyichi is een Nederlands denimmerk en een prachtig bedrijf inside uit – ik kan het weten, want ik heb er gewerkt. Kuyichi is in 2000 opgericht om te strijden voor een eerlijke katoenindustrie en dat activistische karakter zit nog steeds in het merk. Je vindt er een grote collectie jeans vanaf €100, altijd gemaakt van duurzame materialen, zoals biologisch/gerecycled katoen en hennep. Alle modellen zijn vegan en de patches zijn gemaakt van maïsleer. De complete collectie wordt onder eerlijke arbeidsomstandigheden geproduceerd en Kuyichi staat bekend om z’n hoge kwaliteit. Echt een aanrader, want ze hebben een uitgebreide collectie denim, broeken, truien en tees!

 

Bekijk de collectie

 

 

Teym

 

✓ onder eerlijke arbeidsomstandigheden geproduceerd (in Europa)
✓ gemaakt van duurzame materialen
✓ tijdloos design en zeer lange levensduur
✓ core collectie, no sale

 

Teym is één van de mooiste Nederlandse merken voor écht goed ontworpen, kwalitatieve basics. Je vindt er voor het winterseizoen o.a. fantastische truien, warme (en waterdichte) parka’s, beanies en sweat suits. Stuk voor stuk uitgedacht tot in perfectie en ik spreek uit ervaring: veel mensen in m’n omgeving hebben items van Teym (ik ook) en de kwaliteit en pasvorm is zó goed. De volledige collectie wordt bij vaste, eerlijke productiepartners geproduceerd in Europa en Teym gebruikt zo duurzaam mogelijke materialen. Een enorme aanrader: prachtig merk en echt vanuit idealen begonnen.

 

Bekijk de collectie

 

 

Sophie Stone (verzamelshop)

 

✓ Nederlandse duurzame webshop
✓ Veel idealistische merken, o.a. New Optimist, Armedangels, Mud Jeans, Veja, Thinking MU
✓ Cureren op zowel milieu-impact als goede arbeidsomstandigheden

 

Oké, Sophie Stone is geen merk, maar verdient wel degelijk een plek in deze guide. Het is namelijk één van de grootste Nederlandse duurzame webshops en ze verkopen meerdere merken uit deze lijst. Sophie Stone is in 2014 opgericht om duurzame kleding mainstream te maken, en één van de eerste pioniers die echt op duurzaamheid focussen. Dat doen ze o.a. via hun grote fysieke winkel in hartje Utrecht, maar ook online hebben ze een enorm aanbod. Sophie Stone cureert op zowel milieu-impact als eerlijke arbeidsomstandigheden. Je vindt er merken als Ecoalf, Dedicated. (= betaalbaar!), Armedangels, Bask in the Sun, Thinking MU en Swole Panda.

 

En extra goed nieuws: gebruik de code SARA voor doorlopend 10% korting op alles (ook alle vrouwenkleding). Onthoud ‘m dus voor het hele jaar.

 

Bekijk de collectie

 

 

Colorful Standard

 

✓ fair geproduceerd in Europa (voornamelijk Portugal)
✓ duurzaam productieproces
✓ gemaakt van duurzame materialen
✓ tijdloze core collectie, no sale

 

Colorful Standard is een geweldig merk voor als je betaalbare basics zoekt in een specifieke kleur. Hun hele assortiment is namelijk in tientallen, soms zelfs 54(!), kleuren verkrijgbaar. Zo tof! Colorful Standard produceert onder eerlijke arbeidsomstandigheden in Portugal en maakt uitsluitend gebruik van duurzame (gecertificeerde en/of gerecyclede) materialen. Ik heb zelf ook een aantal items van dit merk en ik vind de kwaliteit erg goed, helemaal voor de prijs. Check de kortingscode hieronder voor 10% korting.

 

Ik ben groot fan van hun:
Oversized crewneck sweater (gerecyclede merinowol)
Organic oversized crewneck sweater (GOTS gecertificeerd biologisch katoen – heb ik zelf ook)
Organic quarter zip sweater (GOTS gecertificeerd biologisch katoen – heeft mijn vriend)
Beanies (gerecyclede merinowol)
Sjaals (gerecyclede merinowol)

 

Bekijk de collectie

 

 

Unrecorded

 

✓ focus op eerlijke arbeidsomstandigheden, productie in Europa
✓ gemaakt van duurzame materialen
✓ tijdloze core collectie, no sale

 

Unrecorded maakt premium men’s basics met een mooie pasvorm en een luxe uitstrsaling. Het Nederlandse merk werkt uitsluitend met duurzame materialen en produceert onder eerlijke arbeidsomstandigheden bij vaste productiepartners in Europa. Ik moet je wel eerlijk zeggen: sinds hun rebranding is het duurzaamheidsgedeelte van hun website verwijderd – erg jammer, want ik hecht veel waarde aan transparantie. Omdat ik de founders persoonlijk ken en dus vertrouw, laat ik het merk in deze lijst staan.

 

Bekijk de collectie

 

 

Armedangels

 

✓ focus op eerlijke arbeidsomstandigheden (+ Fair Wear member)
✓ gemaakt van duurzame, gerecyclede en veelal gecertificeerde materialen
✓ tijdloos design en grote collectie basics

 

Armedangels is één van de grootste en bekendste idealistische merken voor duurzame mannenkleding. De ecopionier focust al sinds het begin in 2007 op een duurzame werkwijze en een zo eerlijk en duurzaam mogelijk productieproces. Het merk gebruikt duurzame (en steeds meer gerecyclede) materialen, produceert onder eerlijke arbeidsomstandigheden. Het fijnste is misschien wel dat je er een enorme en brede collectie vindt; voor ieder wat wils. En Armedangels is ook nog relatief betaalbaar, waardoor het voor veel mensen een interessante keuze is.

 

Tip: je koopt Armedangels met 10% korting bij Sophie Stone. Bekijk hier alle kortingscodes. 

 

Bekijk de collectie

 

 

New Optimist

 

✓ fair en lokaal geproduceerd in Nederland
✓ gemaakt van duurzame materialen
✓ tijdloze collectie, geen uitverkoop
✓ radicale transparantie (o.a. open atelier in Amsterdam)

 

En last but définitely not least: New Optimist. Dit super duurzame merk is echt een pionier op het gebied van sociale duurzaamheid, lokale productie, duurzaam materiaalgebruik en radicale transparantie. De collectie wordt niet alleen gemaakt van duurzame/gerecyclede materialen (t/m de stiksels en alle details), maar ook ontworpen met oog op circulariteit en lokaal in het eigen productie-atelier in Amsterdam gemaakt. De makers van jouw New Optimist item zijn ervaren vakmensen met een vluchtelingenachtergrond, en in het open productie-atelier in Amsterdam West kun je makers van je kleding ontmoeten. Ontzettend inspirerend bedrijf!

 

Bekijk de collectie

 

 

ASKET

 

✓ fair geproduceerd in Europa
✓ duurzaam productieproces
✓ gemaakt van duurzame materialen
✓ tijdloze collectie en radicale transparantie
✓ traceability producten

 

Als één merk inspirerend is op het gebied van radicale transparantie, is het ASKET. Het Zweedse merk, dat staat voor ‘Zero Compromise Garments’, produceert niet alleen fair en zo duurzaam mogelijk, maar heeft er ook hard aan gewerkt om als één van de weinige merken een compleet inzicht in z’n Impact Transparency te krijgen. Je vindt er een uitgebreide collectie tijdloze wardrobe essentials. Echt een prachtig bedrijf.

 

Bekijk de collectie

 

 

Another Aspect

 

✓ tijdloze collectie
✓ gemaakt van duurzame materialen
✓ produceert in Europa

 

Style wise een prachtig merk, al vind ik het tegenvallen hoe weinig Another Aspect (bij het herzien van deze guide in 2023) over het productieproces communiceert. Het Deense kledingbedrijf heeft in ieder geval een tijdloze stijl en werkt met beknopte collectie van tijdloze modellen, waarvan een deel core collectie is. In ieder geval blinkt het merk uit in goede designs en de kwaliteit schijnt heel goed te zijn. Another Aspect gebruikt veel duurzame materialen en zegt onder eerlijke arbeidsomstandigheden te produceren, maar communiceert hier weinig over. Bij elk product staat in ieder geval in welke stad het is gemaakt en voor zover ik kan zien, is dat altijd in Europa.

 

Bekijk de collectie

 

 

Patagonia

 

✓ gemaakt van duurzame materialen
✓ activistisch merk op het gebied van natuurbescherming
✓ tijdloze collectie van hoge kwaliteit

 

Voor mannen is Patagonia één van de bekendste duurzame merken. En terecht: het in 1973 opgerichte bedrijf zet zich al sinds de oprichting in 1973 in voor natuurbescherming en schuwt hierbij niet het bekritiseren van de politiek en machthebbers. Patagonia focust op kwalitatieve outdoor wear en gebruikt hiervoor duurzame materialen met vaak een innovatief karakter.

 

Ook op het gebied van arbeidsomstandigheden probeert Patagonia hard te werken aan een goed werkklimaat, al kwam het bedrijf dit jaar in opspraak nadat Follow The Money erachter kwam dat sommige fabrieken juist op een mensonterende manier te werk gaan. Ik vond dit heftig nieuws, maar ik denk er wel wat genuanceerder over. In dit artikel lees je mijn mening over deze heftige case. Tip: kijk ook eens op Vinted en Vestiaire Collective. Daar staan regelmatig mooie tweedehands Patagonia items op.

 

Bekijk de collectie

 

 

Knowledge Cotton Apparel

 

✓ gemaakt van duurzame materialen
✓ onder eerlijke arbeidsomstandigheden geproduceerd
✓ tijdloze collectie van hoge kwaliteit

 

Knowledge Cotton Apparel is een heel idealistisch merk met een hele fijne, grote collectie en heel veel trouwe fans. Knowledge maakt gebruik van duurzame materialen (en alle producten, op enkele verantwoordelijk geproduceerde wollen items na, dragen het PETA Approved Vegan logo) en produceert onder eerlijke arbeidsomstandigheden. Ze hebben een onwijs mooie collectie die mij qua stijl doet denken aan alles dat Freshcotton verkoopt: fijne basics, maar ook Patagonia-like fleece jacks en puffer jackets voor de winter. Heel nice.

Bekijk de collectie

 

 

Thinking MU

 

✓ onder eerlijke arbeidsomstandigheden geproduceerd
✓ gemaakt van duurzame (en innovatieve!) materialen
✓ no sale policy, altijd een eerlijke prijs

 

Thinking MU is een goed merk voor duurzame basics en simpele, mooie items met prints. Het Spaanse merk super idealistisch en dito transparant. Er worden uitsluitend duurzame materialen gebruikt (van gerecyclede materialen tot hennep, bijna altijd van natuurlijke oorsprong en met een focus op organic farming) en Thinking MU produceert onder eerlijke arbeidsomstandigheden bij vaste suppliers in Spanje, Portugal, China en India en werkt in het hele proces zo eerlijk en duurzaam mogelijk. Prachtig bedrijf!

 

Bekijk de collectie

 

 

Veja

 

✓ gemaakt van duurzame materialen
✓ fair geproduceerd in Brazilië
✓ tijdloze collectie

 

Veja is één van de mooiste duurzame sneakermerken die er zijn. Het Frans bedrijf maakt al sinds 2005 – als eerste – sneakers, gemaakt van verantwoordelijke materialen als natuurlijke rubber, gerecyclede PET-flessen en biologisch katoen. Veja gebruikt ook leer (al zijn er ook heel veel vegan modellen), maar gaat daar wel verantwoordelijk mee om. Het bedrijf produceert bij vaste, eerlijke productiepartners in Brazilië. Aangezien ook de materialen voornamelijk in Brazilië en andere Zuid-Amerikaanse landen worden gewonnen, wordt er relatief lokaal gewerkt. Mooi merk!

 

Bekijk de collectie

 

 

Pangaia

 

✓ gemaakt van duurzame materialen
✓ activistisch merk op het gebied van natuurbescherming
✓ tijdloze collectie van hoge kwaliteit

 

Als Harry Styles rondloopt in je merk (rechts), weet je in ieder geval dat je het goed hebt gedaan op stijlgebied. Pangaia is momenteel één van de grootste en populairste merken voor duurzame sweat suits, al hebben ze inmiddels een enorme collectie. De naam is een combinatie tussen PAN (focus op inclusiviteit) en GAIA (liefde voor moeder aarde); en het bedrijf staat bekend om z’n duurzame textielinnovaties (bekijk ze hier). Daarnaast focust het merk ook op eerlijke arbeidsomstandigheden (lees er meer over in de Good On You rating). Ook hoor ik hele goede verhalen over de kwaliteit.

 

Bekijk de collectie

 

 

DEDICATED.

 

✓ gemaakt van duurzame materialen
✓ onder eerlijke arbeidsomstandigheden geproduceerd

 

Dedicated is een prachtig duurzaam Zweeds label dat niet alleen duurzame materialen gebruikt (zoals biologisch katoen, gerecycled polyester en Tencel), het merk produceert ook onder eerlijke arbeidsomstandigheden, is transparant over z’n suppliers en heeft een hele lijst duurzame certificeringen op z’n naam staan. Qua stijl vind je er zowel basics als prints en een grote collectie voor een complete garderobe.

 

Tip: je koopt Dedicated met 10% korting bij Sophie Stone. Bekijk hier alle kortingscodes. 

 

Bekijk de collectie

 

 

Filippa K

 

✓ voornamelijk gemaakt van duurzame materialen
✓ focus op eerlijke arbeidsomstandigheden
✓ tijdloze wardrobe essentials van hoge kwaliteit

 

Misschien wel één van de allermooiste merken voor tijdloze wardrobe essentials: Filippa K. Of je meer dressed up office wear zoekt of een mooie tijdloze trui of tee; Het Zweedse Filippa K heeft hele mooie modellen in goede fits en (vanuit mijn eigen ervaring) hoge kwaliteit. Het merk maakt voornamelijk gebruik van duurzame materialen en produceert onder eerlijke arbeidsomstandigheden. Filippa K is sinds 2008 Fair Wear member, waarmee het merk ook kan bewijzen dat het daarmee bezig is. Wel is het één van de prijzigste merken in deze lijst.

 

Bekijk de collectie

 

 

Brava Fabrics

 

✓ onder eerlijke arbeidsomstandigheden geproduceerd (lokaal in Spanje en Portugal)
✓ gemaakt van duurzame / gerecyclede materialen
✓ tijdloze wardrobe essentials

 

Het Spaanse Brava Fabrics is een fijn merk als je van prints houdt. Je vindt hier vooral veel shirts (blouses), t-shirts en sweaters met prints en gemaakt van mooie materialen. En voor AW22 zag ik ook mooie chino’s, jeans en corduroy pantalons voorbij komen. Brava Fabrics gebruikt duurzame materialen en produceert onder eerlijke arbeidsomstandigheden lokaal in Spanje en Portugal. Het merk focust op tijdloos design en kwaliteit.

 

Bekijk de collectie

 

 

Twothirds

 

✓ onder eerlijke arbeidsomstandigheden geproduceerd in Europa
✓ duurzame en gerecyclede (gecertificeerde) materialen
✓ tijdloze wardrobe essentials
✓ B Corp

 

Vanuit idealen gestart – bij Twothirds zit duurzaamheid echt in de kern. Dit mooie merk gebruikt uitsluitend duurzame en gerecyclede materialen en produceert onder eerlijke arbeidsomstandigheden in Europa, waarvan voornamelijk in Portugal, Frankrijk of Italië. De collectie is tijdloos en Twothirds werkt met een pre-order model, waarmee overproductie wordt tegengegaan. Mooi bedrijf.

 

Bekijk de collectie

 

 

Hund Hund

 

✓ gemaakt van duurzame (/deadstock) materialen
✓ fair geproduceerd in Europa

 

Het Berlin based Hund Hund is een prachtig merk als je basics zoekt die totaal niet basic zijn. Ik ben groot fan van dit merk; je vindt er hele mooie (wat wijdere) pantalons, granddad shirts, tanktops en wijdere tees, allemaal met een hele mooie pasvorm. Hund Hund gebruikt uitsluitend duurzame materialen (natuurlijk materialen die Hund Hund zelf ontwikkelde i.s.m. Europese fabric mills) en produceert onder eerlijke arbeidsomstandigheden bij vaste kleine productiepartners, ook in Europa.

 

Bekijk de collectie

 

 

Acne Studios

 

✓ focus op eerlijke arbeidsomstandigheden (Fair Wear member)
✓ (ik heb ervaring met) hele hoge kwaliteit

 

Hoewel dit merk bij mijn weten niet enorm (= te weinig) bezig is met het minimaliseren van de impact uit z’n productieproces, hoort Acne Studios wel in dit rijtje. Mede vanwege de hoge kwaliteit en z’n designkwaliteiten; wat je daar vindt, vind je gewoon lang niet bij veel idealistische merken. En ik kan me voorstellen dat als je van meer designy kleding houdt, je hier graag koopt. Wel heeft Acne Studios namelijk een hele grote focus op eerlijke arbeidsomstandigheden, wat ik één van de allerbelangrijkste – en ondergewaardeerde – onderdelen van duurzaamheid vind. Acne is sinds 2008 Fair Wear member, waarmee het merk ook kan bewijzen dat het hier actief mee bezig is (Acne draagt de hoogste titel, ‘Leader’). Ik ben groot fan van de kwaliteit.

 

Bekijk de collectie

 

 

Nudie Jeans

 

✓ focus op eerlijke arbeidsomstandigheden
✓ gemaakt van duurzame materialen
✓ hoge kwaliteit en focus op reparatie en lang gebruik

 

Het Zweedse Nudie Jeans is een prachtig denimmerk, dat zich naast een duurzaam productieproces ook op het lang dragen en het repareren van kleding focust. Nudie gebruikt GOTS gecertificeerd biokatoen en produceert onder eerlijke arbeidsomstandigheden. Daarnaast verkoopt het merk ook oude, gebruikte jeans die gerepareerd zijn en klaar zijn voor een gelukkig tweede leven. Cool merk met een mooie collectie.

 

Bekijk de collectie

 

 

 

 

Pinqponq

 

✓ fair geproduceerd in Vietnam (+ Fair Wear member)
✓ gemaakt van duurzame / gerecyclede materialen
✓ tijdloze wardrobe essentials
✓ PETA approved vegan

 

Pinqponq is een vrij bekend merk; grote kans dat je ze kent van de tassen. Inmiddels maakt het Duitse label ook kleding en outerwear. Pinqponq produceert vanaf het begin onder eerlijke arbeidsomstandigheden en werkt hiervoor samen met een vaste productiepartner in Vietnam. Dat dit ook daadwerkelijk fair gebeurt, kan het merk bewijzen: Pinqponq is sinds 2016 Fair Wear member (een organisatie die zich samen met z’n members inzet om de productieketen eerlijker te maken) en draagt het hoogst haalbare label: Leader. Pinqponq gebruikt uitsluitend duurzame (waarvan veel gerecyclede) materialen, heeft een tijdloze, seizoensoverstijgende collectie en doet niet aan sale. Het merk is 100% PETA Approved Vegan.

 

Bekijk de collectie

 

 

Womsh

 

✓ onder eerlijke arbeidsomstandigheden (en lokaal) geproduceerd in Italië
✓ gemaakt van duurzame materialen
✓ ook vegan opties, gemaakt van appelleer
✓ persoonlijk: goede ervaring met kwaliteit

 

Een mooi merk voor sneakers is Womsh. Ik heb zelf er ook sneakers van (de Newstart White Red) en ik vind ze geweldig. Het voetbed is echt heel goed ontwikkeld – ik hoefde ze niet eens in te lopen, het zat al vaaf het begin heel comfortabel – en ik ben enorm te spreken over de kwaliteit. Dit Italiaanse merk werd in 2014 opgericht om de sneakerwereld te verduurzamen. Het bedrijf maakt duurzame en eerlijke sneakers van ecologische materialen en ze worden met liefde gemaakt bij Womsh’s vaste productiepartner in Italië. Ook zegt het merk dat de sneakers 0% impact zijn én compleet recyclebaar. Bovendien heeft Womsh een complete vegan lijn, gemaakt van appelleer waarin je bijna alle modellen vindt.

Bekijk de collectie
(en gebruik de code SARA15 voor 15% korting!)

 

 

Kings of Indigo

 

✓ fair geproduceerd (o.a. Fair Wear member)
✓ gemaakt van duurzame materialen
✓ 100% vegan jeans

 

Kings of Indigo (K.O.I.) is een Nederlands denimmerk met een grote liefde voor duurzaamheid en een eerlijke keten voor iedereen. K.O.I. is al sinds 2013 Fair Wear member en kan daarmee aantonen dat het een grote focus heeft op goede arbeidsomstandigheden in de productieketen. Het merk maakt uitsluitend gebruik van duurzame materialen, de jeans zijn 100% vegan en K.O.I. is continu bezig met innoveren. Zo produceert het merk tegenwoordig 100% gerecyclede én circulaire jeans (heel tof). Daarnaast is K.O.I. erg transparant, lees je alles over hun duurzaamheidsambities.

 

Bekijk de collectie

 

 

Wil je me supporten of bedanken?

 

Waardeer je mijn werk en wil je me supporten? Via deze Tikkie link kun je een symbolische koffie of lunch voor me kopen, waarmee je tijd koopt die ik in dit platform. Ontzettend bedankt! 🙂

Tikkie link

(dankjewel!!)

 

Fotocredits

Voor dit artikel heb ik dankbaar gebruik gemaakt van de mooie foto’s, die afkomstig van en eigendom zijn van de merken zelf.

 

Affiliatelinks
Dit artikel bevat enkele affiliatelinks. Dit betekent dat als je iets via zo’n link koopt, ik een kleine commissie ontvang over het bestelbedrag. Dit helpt me om mijn platform gratis te houden en dit werk te kunnen blijven doen. Dit beïnvloedt mijn keuze voor merken natuurlijk in geen enkel beval (FYI: juist merken die ik bekritiseer, werken vaak op deze manier. Ik kies bewust alleen voor de merken waar ik zelf ook zou kunnen kopen).

 

 

______

De beste sustainable fashion inspiratie in je inbox?

Schrijf je in voor de gratis WSS newsletter en ontvang elke twee weken het laatste nieuws uit de duurzame modewereld, inspirerende merken, kritische blikken op de kledingindustrie, brand guides, kortingscodes en ander moois. Gewoon lekker makkelijk in je mailbox 🙂